Vacatures

Projectmanager

Voor één van onze partners, een aannemingsbedrijf van kwaliteitsvolle verbouwingen en restauraties zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectmanager.

Werfleider

Voor één van onze partners, een onafhankelijk klasse 7 bouwbedrijf, actief in de sector van algemene aannemingen zijn wij op zoek naar een gepassioneerd werfleider. In de onderneming heerst er een familiale sfeer met gemotiveerde mensen die enorm veel respect hebben voor elkaar.

De activiteiten spreiden zich uit over diverse disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële projecten, tot renovaties.

Koeltechnieker

Ben jij technisch aangelegd, klantgericht en heb je een hands-on mentaliteit? Voor een groeiende onderneming, expert in verwarming en sanitair ben ik op zoek naar een enthousiaste en ondernemende koeltechnieker.

Aankoper

Voor één van onze partners, een onafhankelijk klasse 7 bouwbedrijf, actief in de sector van algemene aannemingen zijn wij op zoek naar een gepassioneerd aankoper. In de onderneming heerst er een familiale sfeer met gemotiveerde mensen die enorm veel respect hebben voor elkaar.

De activiteiten spreiden zich uit over diverse disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële projecten, tot renovaties.

3D-Scanspecialist

Ben jij technisch onderlegd en gepassioneerd door 3D laser scanning in al zijn facetten? Voor een no-nonsense bedrijf, expert in 3D laser scanning ben ik op zoek naar gemotiveerde 3D-scanspecialist om het team te versterken.

Integratie/data specialist

Ben jij technisch, communicatief en kan je procesmatig denken? Voor een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in diverse IT-projecten zoek ik een gedreven integratie/data specialist.

Spontaan solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar geen vacature gevonden die bij je past? Geen probleem. Solliciteer spontaan en ik zoek voor jou de perfecte match.

Sollicitatie proces

Reageerde je op een vacature of solliciteerde je spontaan? Dan neem ik telefonisch contact met je op om te kijken waar jouw interesses en passie liggen. Vervolgens maak ik graag een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Zo zoeken we samen naar een unieke job die perfect aansluit bij jou als persoon. Hebben we de perfecte vacature gevonden? Dan stel ik je graag voor aan onze klant voor een kennismakingsgesprek.

Training

Wil je solliciteren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Ik help je graag verder bij het opmaken van je Curriculum Vitae.

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek? Ook hier geef ik je graag advies en tips mee die je kunnen helpen tijdens je sollicitatieprocedure.

GDPR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo. 

Contacteer ons

Vragen over ABA Services of zin om samen te werken?