Vacatures

Medewerker Projectadministratie

Blonk jij op school al uit in het overzicht bewaren en het structureren van taken?

Ben jij administratief sterk?

Heb jij wel iets met de wereld van de ICT? Of denk je ‘dat lijkt me wel boeiend’?

Dan hebben we een one time opportunity voor jou!

Want als jong en dynamisch groeibedrijf uit Midden-Limburg, gespecialiseerd in diverse IT-projecten, zoeken wij een punctuele medewerker projectadministratie.

Accountmanager

Ben je gebeten door sales en heb je net als ons een passie voor innovatie?

Beschik jij over zowel een gezonde dosis technisch verstand áls een goede babbel?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een topteam van professionals?

Perfect!

Want voor één van die topteams, gespecialiseerd in de distributie van accessoires voor water- en gasnetwerken en elektriciteits- en telecomnetwerken zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager (regio Zuid-Limburg).

Projectmanager

Voor één van onze partners, een aannemingsbedrijf van kwaliteitsvolle verbouwingen en restauraties zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectmanager.

Spontaan solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar geen vacature gevonden die bij je past? Geen probleem. Solliciteer spontaan en ik zoek voor jou de perfecte match.

Sollicitatie proces

Reageerde je op een vacature of solliciteerde je spontaan? Dan neem ik telefonisch contact met je op om te kijken waar jouw interesses en passie liggen. Vervolgens maak ik graag een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Zo zoeken we samen naar een unieke job die perfect aansluit bij jou als persoon. Hebben we de perfecte vacature gevonden? Dan stel ik je graag voor aan onze klant voor een kennismakingsgesprek.

Training

Wil je solliciteren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Ik help je graag verder bij het opmaken van je Curriculum Vitae.

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek? Ook hier geef ik je graag advies en tips mee die je kunnen helpen tijdens je sollicitatieprocedure.

GDPR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo. 

Contacteer ons

Vragen over ABA Services of zin om samen te werken?