Over Ans

ABA vloeit voort vanuit mijn twee grootste passies, namelijk mijn dochter Amaryllis en mijn paard Bone Aparte. Tijdens mijn opleiding als psychologisch consulent verlegde ik mijn grenzen om mijn opleiding tot een goed einde te brengen. Dankzij mijn stage bij Faresa ontwikkelde ik mijn passie voor het werken binnen Human Resources.

Zo startte ik in 2013 als uitzendconsulente en groeide ik door tot officemanager. Daar deed ik reeds enkele jaren ervaring op binnen werving en selectie. Uiteindelijk kwam ik terecht bij KRC Genk, waar ik in een commerciële functie als account manager fungeerde. Omdat ik het raakvlak met HR miste, ging ik op zoek naar mijn échte drijfveer: mensen helpen en ondersteunen in hun job. Zo werd ABA geboren.

Missie

Aan de hand van een goede gepaste analyse lever ik advies met het oog op de noden van zowel talent als bedrijf. Zodat we samen kunnen werken aan een betere werkcultuur. Daarnaast bied ik praktische ondersteuning als online office assistant.

Visie

Een positieve werkcultuur zorgt voor productiviteit. Daarom help ik bedrijven in hun groeiproces. Op termijn wil ik als partner gezien worden om het personeelsbeleid van bedrijven mee vorm te geven. Aanvullend help ik organisaties verder met behulp van vorming, training en opleiding.

Strategie

Door te luisteren naar de ervaringen, verwachtingen en wensen van zowel bedrijf als talent, maak ik de juiste match. Voor mij is het belangrijk dat de organisatie en de professional centraal staan. Daarom hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, passie en vertrouwen.

Ontmoet het team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisclit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.