Advies en Support met het oog op Business Development.

Advies

Analyse van de nood

Ben je op zoek naar dat ene zetje om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Ik luister naar jouw noden.

Ondersteuning bij personeelsbeleid

Een aangename werkomgeving is de sleutel tot een productieve samenwerking. Daarom ondersteun ik jouw bedrijf om het beste uit jouw werkervaring te halen.

Support

Werving en selectie

Op zoek naar een gemotiveerde werkkracht? Ik zoek voor jou de perfecte match.

Vorming Training & Opleiding (VTO)

Groeien en veranderen als constante. Ik begeleid je doorheen het hele proces zodat je zonder zorgen jouw team kan uitbreiden.

Online Office Support

Jouw office assistant op afstand. Geen nood aan onnodige verplaatsingen. Vanuit mijn kantoor help ik jouw bedrijf graag met administratieve zaken. Zo kan je genieten van online office support, waar je je ook bevindt.

Proces

1. Kennismakingsgesprek

Hierin gaan we dieper in op de verwachtingen, wensen en noden van jou als persoon en van jouw bedrijf.

2. Vacature

Op basis van de verworven informatie stel ik een vacature op. Ik zoek actief naar een geschikte kandidaat en neem contact op voor een eerste telefonische screening.

3. Competentie-interview

Afhankelijk van het verloop van de screening nodig ik de kandidaat uit voor een diepgaand gesprek waarbij ik dieper inga op hun motivatie en persoonlijkheid.

4. Ontmoeting en opstart

Aan de hand van een uitgebreid verslag, stel ik de kandidaat aan u voor. Wenst u een gesprek met de kandidaat? Dan regel ik alle interviews. Tot slot regelen we samen de opstart van de kandidaat. Indien er toch geen match blijkt te bestaan, zoek ik gewoon verder voor jou.

Testing

Heb je als klant een openstaande vacature en wens je ook een assessment af te nemen? Of wenst een interne medewerker door te groeien naar een andere functie?

Je kan steeds bij mij terecht voor een assessment op maat. Persoonlijkheidstesten (Big Five), drijfverenanalyse, leiderschapsstijlen en talenkennis geven een dieper inzicht op de kwaliteiten van jouw bedrijf of jou als persoon. Samen bekijken we welke testen het meest relevant zijn voor de functie. Vervolgens ontvang je een analyse van de testresultaten.

GDPR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibu eo.