3D-Scanspecialist

Over het bedrijf

Ben jij technisch onderlegd en gepassioneerd door 3D laser scanning in al zijn facetten? Voor een no-nonsense bedrijf, expert in 3D laser scanning ben ik op zoek naar gemotiveerde 3D-scanspecialist om het team te versterken.

Geplaatst op

22 juni 2021

Regio

Oost-Limburg

Duur

Bepaald met optie vast

Wie zoeken we?

Om de verdere groei te kunnen realiseren is onze klant op zoek naar een enthousiaste technician voor 3D laserscanning.

Je staat in voor het opmeten van projecten bij klanten over heel Vlaanderen. Deze projecten zijn bijzonder en divers zoals (historische) gebouwen, buitenruimtes, binnenruimtes Voor elk project heb je de volledige verantwoordelijkheid vanaf aanvraag tot afronding.

Tevens wordt er van je verwacht dat je offertes gaat maken en deze eveneens opvolgt. Je bent in staat om de klant gerust te stellen en verdere technische toelichting te geven bij de uit te voeren projecten.

Onze klant zoekt een medewerker met een bachelor diploma (bouwkundig tekenaar / architectuur) of A2 diploma met een bachelor werk- denkniveau aangevuld met technische affiniteit en bouwkundig/ruimtelijk inzicht.

Ruimtelijk inzicht zoals plan lezen of 3D-model lezen heb je volledig in de vingers en kent geen geheimen voor jou. Je bent in staat om zowel in team als zelfstandig te functioneren. Orde en netheid draag je hoog in het vaandel en dit straal je ook uit naar je klanten.

Verder zijn we op zoek naar een kandidaat die communicatief, klantgericht en hands-on is. Daarnaast ben je een gemotiveerde medewerker die logisch kan denken en met de nodige creativiteit diverse projecten correct kan afwerken. De metingen die je met de 3D scanners maakt, vormen de basis voor de uitwerking van vele technische projecten. Nauwkeurig zijn is hierom een belangrijke vereiste.

Tot slot heb je ervaring met relevante softwarepakketten MS Office en Teamleader. Ervaring met Autocad (2D / 3D / Tekla / Archicad) is een groot pluspunt.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Je hebt een prettige afwisseling tussen veldwerk – scanning – en kantoorwerk – voorbereiding en uitwerking.

Je gaat ter plaatse bij de klant voor een opmeting. Je maakt een ruimtelijk beeld van je project, meer beaald de ruimtes die je gaat opmeten. Je bepaalt de opstelling en maakt een plannetje hoe je de scan efficiënt kan uitvoeren. Met diverse meettoestellen maak je een nauwkeurig 3D-scanplan.

Daarna verwerk je de scandata van miljoenen meetpunten tot een geregistreerde puntenwolk. De puntenwolk wordt vervolgens aangeleverd aan collega’s die op basis hiervan een 3D model maken.

Het is eveneens je verantwoordelijkheid om de klanten gerust te stellen en hen verdere technische toelichting te geven bij de uit te voeren werken.

Wat mag jij verwachten?

  • Je komt terecht in een no-nonsense onderneming waarbij je de kans krijgt om je eigen vaardigheden en capaciteiten verder te ontwikkelen.
  • Bijzondere projecten doorheen Vlaanderen
  • Een unieke combinatie van veldwerk en kantoorwerk
  • We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur met optie vast
  • Je krijgt een “on the job” interne opleiding
  • Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen conform PC 200

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!